Make your own free website on Tripod.com

Image Name Description Price
Damiana, Mald Ört, 100 gram.

Mer Info!

Damiana är en sexual stimulant, den stimulerar blod cirkulationen och metabolismen. Den innehåller element som direkt stimulerar nerver och könsorganen. Damiana fungerar avkopplande, och ger ett milt marijuana-liknande rus och med en afrodisiatisk effekt. Denna effekt håller i sig i ca 1 timme. Genom regelbundet användande, kommer effeken att bli starkare. Genom regelbunden användning av Damiana, ökar potensen, hjälper till att reglera hormonerna hos kvinnor..  

 
 
Ecstatic 6 tabletter

Mer Info här!

Ecstatic är ett dietiskt kosttillskott, vilken innehåller en potent blandning av traditionella örter. Dessa örter är använda i olika kulturer för att erhålla stimulerande erotiska känslor. De gamla ritualerna och shamanernas praktisering av dessa örter, för att ändra/öka den sexuella lusten, har studerats noga. Örterna som har upptäckts, visade sig vara kraftfulla sexual stimulanter.  

 
 
Muira Puama, Mald ört, 100 gram.

Mer Info!

Sex-stimulerande, och en mild hallucinogen effekt (som LSD) Lägg 30gr. i en Flaska fylld till hälften med en stark dryck, Skaka det varje dag, och låt det stå i 2 veckor. koka 2 skedar in en kvarts liter vatten  

 
 
Yohimbe, Mald ört 100 gram.

Mer info här!

Yohimbe är en stark afrodisiaka och ökar potensen. Den ger ett trevligt energiflöde genom koppen. Den stimulerar och ökar blodflödet till genitalierna. Den ökar även omfattningen av själva erektionen, den sexuella upphetsningen ökar och ger en mycket kraftig orgasmkänsla.  

 
 
MAN POWER
Förpackning/
3
kapslar = 1 Dos
För män endast! Förhöjd sexlust, denna unika och potenta kombination av kraftfulla örter leder till en effekt höjande nivå av dina sinne, känslor, ökad uthållighet och intensivare erotiska känslor! (1 dos) 3 kapslar.  

 
 
MANPOWER Förpackning/20 kapslar Som ovan men förpackning/ 20 kaplsar  

 
 
MANPOWER Förpackning/100 Kapslar Som ovan men förpackning 100/kapslar  

 
 
PURE PASSION För de som letar efter ett sätt att öka fysisk och mental uthållighet, denna produkt innehåller en unik blandning av örter som levererar ökad uthållighet vitalitet. Endast för vuxna! (1 dos) 3 kapslar  

 
 

Ladda hem vår katalog | Produkter | Kolla i shoppingvagn | Gå till kassan | Hem