Make your own free website on Tripod.com

Användandet av våra psychotropiska örter är baserad på år av shamaniska traditioner i magi, healing, och religion. Alla dessa är säkra att använda när man gör det med försiktighet och respekt. Alla produkter i denna grupp levereras som Mald ört. Varje förpackning innehåller örter som räcker till 4- 6 doser. Bruksanvisning om dosering effekt m.m. medföljer varje produkt.

Namn Beskrivning Pris
Calamus (No 1001) Genom att äta den torkade roten, produceras en stimulerande effekt och hallucinationer beroende på mängden som konsumeras.  

 
 
Drem herb (No1124) - Calea zacatechichi - I mexiko känd som "Leaves of god" boostar upp tankeförmågan och andra sinnen. Hallucigen i högre doser. Dricker du Te av denna före sänggåendet kommer du att få djupare drömmar med mer innehåll.  

 
 
Galangal (No1005) En mild, men ren hallucinogen. Ät roten eller kok den i en kopp full vatten och drick den kall. Kan också användas med kokt ris och honung.  

 
 
Ginko Biloba (1021) Det äldsta överlevande trädet på jorden. Använt i århundrade i den Kinesiska medicinen för att få ett koncentrerat tänkande och minne. Påverkar nerverna positivt.  

 
 
Hydrocotyle (No1066) Används för att få en upplyftande sexuell stimulerande effekt. Ta en eller två teskedar blanda med sprit, och låt det dra i minst 2 timmar.  

 
 
Passion Flower (No1011) Fungerar lungnande och ger ett avkopplande rus, och är en mild hallucinogen. Om den kombineras med Scullcap eller Damiana ökas effekten.  

 
 
Sassafras (No 1022) Te gjort av Sassafras är avkopplande och euforiskt, tid och rum får en annan dimension.  

 
 
Saw Palmetto (No 1013) Frukten av en ovanlig Sydamerikansk Palm. Stärker och stimulerar kvinnans bröst eller det manliga fortplantnings systemet. Kan härledas från Tantrics riter, kan användas riskfritt när en större sexuell boost är önskad. Blanda 1 oz med en kvarts liter kokande vatten.  

 
 
Wild Lettuce (No 1016) Används som ett Opium substitut i den medicinska historien i sekler. Den har en lugnade hypnotisk effekt. Rök den eller blötlägg den över natten och avdunsta försiktigt spriten , resultatet blir en kåda som kan användas som råopium.  

 
 
Wormwood (No 1017) Används för att göra absint. När det röks är den lugnande, ger ett mycket kraftigt rus av välbefinnande. hallucinogeniska effekter får man, om man stoppar den i sprit i två veckor.  

 
 

Ladda hem katalogen | Produkter | Kolla i shoppingvagn | Till Kassan