Make your own free website on Tripod.com


Colanut

Colanut är frö från ett 20 fot högt träd i Afrika, Jamaica och Brasilien.

Colanut var en ingrediens i Coca Cola efter att kokain blev illegalt. Om det fortfarande förekommer i Coca Cola är hemligt, men finns i Pepsi-cola.

I Jamaica och Brasilien konsumeras colanut som en sexuell stimulant liknande kokain. Colanut är också tuggad innan man äter middag för att öka aptiten, och för att öka smakupplevelsen på det man äter. I Brasilien använder man Colanut för att läka små skärsår.

P.g.a. den höga energi förbrukningen i kroppen kan Colanut vara ett sätt att banta på.

 

Funktion & Verkan


Colanut är en stark stimulator. Precis som kaffe fungerar colanut stimulerande och undertrycker sömnbehovet. Den psykoaktiva effekten är dock annorlunda. Uthålligheten ökar, hungern minskar. Den ger ökad koncentrations förmåga, en klarare hjärna, och fungerar lätt afrodisiatisk samt för män, kan få "flaggan hissad"'. Den ökar din normal möjlighet att orka med t.e.x. arbete, sport, dans och sex.

Eftersom Colanut på alla sätt förbrukar energi från kroppen så kan man använda den som bantnings preparat.

Dosering

En tesked i kaffe, Te eller varm choklad. För en riktig energi-kick tar du 2 teskedar. Ökar du dosen ytterligare kommer du inte att kunna sitta stilla. Du kan lägga i lite honung för smakens skull, smaken är något kalkig.

Du kan kombinera Colanut med Guarana. Guarana nästan samma effekt men mildare och mindre aktiverande. Colanut ökar och stärker effekten av Ephedra.

 

Colanut är rent colanut-pulver.

 Colanut, pulver, 100 gram  KÖP


Varning / Biverkningar

Biverkningarna är liknande de som man kan få av kaffe; rastlöshet sömnsvårigheter. Använd inte Colanut för sent på kvällen för du kommer inte att kunna sova då.

Långt och intensivt nyttjande kan leda till symtom som sömnlöshet, nervositet, ökat blodtryck.

Economic Botany Här hittar du mer information.

 

HEM

lrimport2000@yahoo.com

Ladda hem vår katalog här