Make your own free website on Tripod.com


Ephedra Ephedra Sinica eller Ma Huang är från början använd som en medicin för vanlig förkylning och feber. Den har varit kallad världens äldsta medicin, sedan den har varit flitigt använd i traditionell Kinesisk medicin i över 5,000 år. I nutid ephedra är fortfarande använd över hela världen som en medicin mot astma, allergier, förkylningar och hög feber. Men framförallt, ephedra är använd som en energizer eller som bantnings preparat.

Ephedra SuperCaps

Funktion & Verkan
Ephedra har samma sorts verkan som kroppens egna adrenaline eller den kemiske kusinen amfetamin. Det aktiva ämmnet hos ephedra is efedrin. Efedrin stimulerar fetförbränningen och genererar ett kraftigt energirus.

I USA är ephedra ett populärt bantningsmedel (med namn som tex Metabolife och Metabomax) därför att ephedra reducerar aptiten och bränner fetceller
bantningstips. Genom förbränningen av dessa fettceller förses kroppen med massor av överskottsenergi, och det är därför ephedra är använd som en ört energizer. Ephedra är en av de starkaste ört energizers för tillfället, och den är huvud ingrediens i de flesta energizers och ört XTC's. Till skillnad från många andra droger, så verkar effekten av ephedra ganska läng: 7 till 10 timmar.

Dosering
Ephedra som smartdrug / energizer: ta 1 kapsel för att hålla dig vaken eller för att studera, ta maximum 4 kapslar för en starkare trip eller för en lång dansnatt. Ephedra som fettbrännare/viktminskare: ta 1 kapsel dagligen före lunch eller middag. För att reducera bi-effekterna kan du följa ett av/på schema: ta ephedra i 5/6 veckor, gör sedan en paus i 2/3 veckor, etc. För användning mot förkylning, astma och allergier ta 1 kapsel varje 8:e timme.

Övrigt
Ephedra säljes i kapsel eller som torkad ört. Ephedra superkapslar innehåller ephedra extrakt med 8% av de aktiva ämnena ephedrine. Ephedra Mald ört innehåller 2% efedrin, och meningen är att man skall göra Mormon Te. Båda produkterna är 100% naturliga, utan några kemikalier (svårt att tro).

D&E Ephedra SuperCaps (100 Kapslar á 833mg) KÖP  
Ephedra, Mald Ört 100 gram KÖP  


Varning / Biverkningar

Ephedra kan orsaka sömnlöshet, nervöshet, hjärtproblem- och högt blod tryck. Ta aldrig mer än 4 kapslar dagligen. Använd aldrig ephedra vid graviditet, om du har hjärtsjukdomar, högt blodtryck eller har diabetes. Kombinera inte ephedra med astma medicinering eller MAO-innehållande medel som tex antidepression eller yohimbe. Använd inte ephedra längre perioder än max 2 månader.

Mormon Te

Mormon Te - Även kallat Brigham weed, Stick Te eller ephedra nevadensis - har fått sitt namn efter en Mormon sekt från Amerika. Mormonerna drak detta Te som ett alternativ till kaffe, som de inte kunde drika pga deras religon. Mormon Te är en kraftfull simulant, vilken även kan ge afrodisiatiska effekter. Detta Te var använt i Tantric moon ritualer, som en erotisk stimulant i kärleks lekar.

Recept på Mormon Te

Du kan enkelt göra Mormon Te själv. För två koppar, ta 10 gram av mald ephedra-ört och låt det koka i 10 minuter. Sen filtrerar du ut själva örten, använd tex ett kaffefilter. Du har nu två koppar Mormon Te. Om du vill kan du lägga i lite socker, men det smakar inte speciellt illa utan. Om du vill, kan du också använda 3 till 4 ephedra kapslar.

För en kraftigare stimulant kan du lägga till guarana och cola nut. Ta för 2 koppar 5 gram ephedra (eller 2 kapslar), 5 gram guarana (eller 2 kapslar) och 3 gram cola nut (eller 1 kapsel). Och igen, låt det koka i 10 minuter, och sedan filtreras det i kaffefilter.

Om du vill läsa mer om Mormon eller Brigham Te, följ då denna länk this link för en kort men informativ artikel.


TILL SHOPPEN

lrimport2000@yahoo.com

Ladda hem katalogen