Make your own free website on Tripod.com


E-Z Test

E-Z Test - Just say know ! Kriget mot droger - MDMA var förbjudet i USA 1985 och många länder har följt efter sedan dess. Som ett resultat av detta har produktionen av MDMA istället tagits över av kriminella drog kemister och langare. Stora summor tjänas på denna illegala verksamhet världen över. Det är ganska enkelt att tillverka och chansen att åka fast är relativt liten. Myndigheterna försöker därför att kontrollera denna verksamhet genom att kontrollera inköpen av vissa viktiga kemikalier som behövs i tillverkningen.

Detta är grunden till att man hittar många konstiga ämmnen i s.k. 'XTC'-piller. De vanligaste ämnen man finner är substanser som t.e.x. Amfetamin, läkemedel som rohypnol (den s.k. våldtäkts drogen). Dessa substanser kan orsaka ganska otrevliga sidoeffekter, som t.e.x. rädsla, paranoia, aggression, sömnsvårigheter, och till och med död. E-Z Test ger dig en chans att testa pulver, tabletter, kapslar, efter ecstasy liknande substanser. Det ger dig en snabb indikation om identitet och närvaron av phenethylamines som är XTC-liknande (MDMA, MDEA, MDA, MBDB), 2-CB-liknande (2CB, DOB) och amfetaminliknande substanser.


Funktion & Verkan

E-Z test är en snabb och lätt test för piller sålda som 'ecstasy'. varje tub innehåller tillräckligt med puder för 3 separata tester. Det medföljer detaljerad bruksanvisning. Endast en liten bit av ditt piller eller pulver är nödvändigt för att utföra testen.

E-Z Test Stor 1 Flaska (200 tester) KÖP


HEM

lrimport2000@yahoo.com

Ladda hem produkt katalogen