Make your own free website on Tripod.com

 

Frågor & Svar

 

 

Fråga: Jag har kollat in era produkter, kan det stämma att t.e.x. er produkt Xtenzion kan ge en sådan otrolig effekt att man kan dansa i 7-10 timmar, och att ruset skulle kunna liknas med amfetamin, eller är det bara skitsnack för att ni skall kunna sälja era sketna örter?

Svar: Yes! allt är 100% sanning. Det mesta har vi själva testat innan vi lagt dem till våra produkter. En del preparat kan ha olika effekt från person till person, men oavsett kommer ALLA att känna av den effekten vi säger produkten har! Vi har därför vi säljer mindre provpåsar av tex Xtenzion så även den som är skeptisk skall kunna testa utan att bli skinnad på pengar.

 

Fråga: Är alla era produkter lagliga?

Svar: Ja, alla våra produkter är lagliga, men om du tex odlar canabisfrön till planta, då begår DU ett brott. Tänk dig för när du köper frö av oss, så du inte begår brott, genom att gro vissa av dessa till planta. ALLA våra "färdiga" produkter är 100% lagliga.

 

Fråga: Vad skall jag med örter till, jag föredrar kemiska preparat som t.e.x. Amfetamin, LSD, Poppers, dessa är mycket billigare och varar längre!

Svar: Många av våra produkter ger samma effekter som sina kemiska släktingar, skillnaden är att våra är LAGLIGA att köpa, sälja, och speciellt att använda. Man kan gå på t.e.x. Rave utan att riskerar att länsman tar blodprov och hittar förbjudna substanser i blodet! (straffbart i Sverige) Man slipper ochså den mindre trevliga"baksmällan" som de kemiska rackarna ger.

 

Fråga: Jag är otroligt imponerad och älskar era produkter och vill nu börja sälja till polarna, får jag ett bättre pris då?

Svar: Ja du kan få bättre priser som återförsäljare vid mängdköp! maila oss lrimport2000@yahoo.com och berätta vad du vill ha och hur mycket, så mailar vi ett bra pris till dig.

Fråga: Är era produkter ofarliga att använda?

Svar: Bara för att våra produkter är lagliga, så innebär det inte att de är ofarliga. Du skall vara noga med att följa doserings- anvisningar och instruktioner som medföljer alla produkter du köper från oss.

 

Fråga: Kan jag mixa och blanda era produkter?

Svar: Ja, de flesta av produkterna går att blanda, men läs noga bruksanvisningarna det finns en del undantag som inte är lämpliga att blandas.

Fråga: Jag läste er order information, och såg att ni kan skaffa andra produkter, jag vill ha canabis, Kokain, och två hekto amfetamin!

Svar: Tyvärr kan vi endast ordna LAGLIGA örter / preparat om du söker speciella fröer eller örter kan vi skaffa dessa, även svampsporer för att själv odla svamp.

 

Ladda hem katalog| Produkter | Kolla i shoppingvagn | Till kassan | Hem