Make your own free website on Tripod.com


Peyote


Peyote Cactus - mescaline Den lilla tagglösa kaktusen (Lophophore Williamsii) härstammar från södra Texas och Nord-Amerika. Plantan är väldigt viktig för många religoner i många kulturer i mellan och Nord-Amerika. I Mexico säljs kaktusen som ett bot mot blindhet, feber och många andra sjukdomar.Funktion & Verkan
Det kan ta ett tag innan mescalinet börjar att verka. Men när det väl startar kan det bli den mest vackra upplevelse du någonsin varit med om.

Mescalin kanske får dig att tänka på LSD-25, men det är mer mjukt, färgfyllt, varmare, och trevligare. Ibland kan du få resor genom tid och rum, eller kommunicera med din egna själ. Peyote trip är starkare än San Pedro trip. Men ger ett värre illamående.

Peyote kaktus innehåller: mescaline (3,4,5- trimethoxy-B-phenethylamine), thyramine, hordinenine, anhalaninine, anhalonidine, pellotine, N-Methylmescaline, N-Acetylmescaline, O-Methyllanhalonidine en Lophophorine.

Mescalin innehållande växter är förbjudna i Sverige, så du odlar den på egen risk!!!!!

Dosering
Det traditionella sättet är att konsumera kaktusen. Den smakar väldigt bitter, du kan också äta roten, tugga den länge och väl, så att saliven löser upp mescalinet.


Du odlar den enkelt året runt i vanlig kruka odlings instruktioner medföljer.

Peyote kaktus frö KÖPVarning/Biverkningar
Peyote är en produkt som inte kan kombineras med bilkörning. Det kan vara farligt att kombinera med andra medeciner. När du använder San Pedro, se till så att någon är med "nykter" ifall något skulle gå på tok när du trippar.

 

HEM

lrimport2000@yahoo.com

Ladda hem produkt katalog