Make your own free website on Tripod.com


San Pedro


San Pedro Cactus - mescaline San Pedro kaktusen (eller Trichocereus Pachanoi) är den äldsta kända magiska planta från sydamerika. Bland en mängd av andra psyckoaktiva substanser, är mescalin den mest viktiga. San Pedro innehåller något mindre mescalin än den välkända Peyote kaktusen, men San Pedro är mycket mer användarvänlig.

Funktion & Verkan
San Pedro gör det möjligt att göra resor genom din egna fantasivärld. Den ger en stark och färgfylld resa med spirituella visioner. Tripen varar i 6 till 12 h. San Pedro trippen är mjukare och mer vänlig, än en Peyote trip. Och illamåendet den första timmen blir mindre än med Peyote.

Read a
San Pedro trip report The experience of a user. For more trip stories, take a look at:het Lycaeum.

Dosering
Det traditionella sättet är att äta kaktusen. Den smakar väldigt bittert! Men det finns bättre sätt.

Avlägsna kaktus piggarna och skär kaktusen i tunna skivor. Kok dem sedan i 2 till 3 timmar. Blanda med äpplejuice för en bättre smak, drick!!!

Det är också möjligt att torka kaktusen. skär den i tunna skivor, och stoppa skivorna i ugnen på 50°C i 4 till 5 timmar. Sedan är det bara att äta skivorna.San Pedro frö. Odlings instruktioner medföljer. San Pedro kaktus växer snabbt, ungefär 10 till 50 centimeter på ett år.

San Pedro frö KÖP

Varning/Biverkningar
San Pedro är en produkt som inte skall kombineras med bilkörning. Den kan vara farlig att kombinera med mediciner.

 

HEM

lrimport2000@yahoo.com

Ladda hem produkt katalog