Make your own free website on Tripod.com


Scullcap Scullcap är en avkopplande ört och en fantastik smärtstillare, kan användas som en ersättare för den olagliga örten marijuana. Eller för att dämpa rädsla, nervositet, smärta, PMS, m.m. Denna ört är även kallad "mad dogweed" detta p.g.a blommorna liknar formen av en människoskalle.

 

Funktion & Verkan
Scullcap ört kan rökas eller drickas som Te. När du röker den, kommer scullcap att ge ett rus liknande marijuana du blir skönt stenad. Teet ger ett trevligt avslappnande rus och kan användas som en opiat eller för meditation.

Eftersom örten inte påverkar ditt intellekt eller förmågan till koncentration, så kan scullcap, användas till att reducera oro inför t.e.x. examensprov. Vidare kan scullcap användas för att minska smärta, som huvudvärk, PMS m.m.

Dosering
För att röka scullcap kan du enkelt rulla örten i större ciggarettpapper eller röka det i vattenpipa. Rök örten utan tobak. För att göra Te, ta 25 grams (+/- 1 ounce) av scullcap blanda med en halvliter hett vatten i 20 minuter, eventuellt kan du hälla i lite socker. Drick 1 eller 2 koppar för önskad effekt.


Scullcap 50 gram Mald ört. KÖP


Varning / Biverkningar
Scullcap är inte en medicin och skall inte användas som en sådan. Scullcap skall inte användas tillsammans med mediciner eller smärtlindrande medel. Den är stark i sig själv, och örtens kemiska sammansättning är ännu inte identifierad.

HEM

lrimport2000@yahoo.com

Ladda hem katalog