Make your own free website on Tripod.com


 

Xtenzion är en kraftfull energi-booster baserad på en stark ephedra extrakt (8%) med en liten del guarana. Det koncentrerade guarana extraktet (22%) ökar effekten av ephedra. Det är därför denna ört XTC fungerar starkare än någon annan energizer.

Xtenzion caps -- eXtend your Mind -- (Design: Tom Balm)

Xtenzion innehåller en extrakt av naturlig kinesisk ephedra (ma huang),det aktiva huvudämnet i denna växt är ephedrine (8%). Guarana innehåller koffein (22%), Guarana stimulerar effekten av ephedra, detta gör den till en mycket stark ört energizer. Varje kapsel på 900mg innehåller 550mg ephedra och 250mg guarana.

 

Funktion & Verkan

Xtenzion ger en varm euforisk energi, kittlande, och en känsla av hårresning på huvudet "osynlig hatt på huvudet" och resten av kroppen, du blir på gott humör du får ökad fysisk och mental energi. Xtenzion är den perfekta substansen om du vill gå ut efter en dag av hårt arbete, men ändå vill festa & dansa genom natten.......

En kapsel av Xtenzion fungerar ganska länge: 7 till 10 timmar, glöm inte detta om du tänkt dig sova efteråt.

Dosering
Xtenzion fungerar olika från person till person, om du tar den för första gången, ta då absolut inte mer en 1 kapsel åt gången. Aldrig mer än två på en gång, och aldrig fler än totalt 4 kapslar per dag.

Du kan kombinera Xtenzion med sprit, men detta reducerar effekten av Xtenzion.


Varning
Använd inte denna produkt om du är gravid eller ammar. Personer med högt blodtryck, diabetes, prostata förstoring, psykiska sjukdomar bör inte använda denna produkt. Kombinera inte med MAO-innehållande ämnen eller astma mediciner.Förvaras oåtkomligt för barn.

Använd Xtenzion med förnuft, använd inte mer än 2 ggr i veckan, så din kropp får en chans att vila sig.

 

Online Shop

lrimport2000@yahoo.com

Ladda hem produkt katalog