Make your own free website on Tripod.com


Yohimbe

Yohimbe är namnet på barken på ett träd som växer i skogarna i syd-Afrika. Detta träd är 45 fot högt, och löven är 4 tum långa.

De Barku-talande folken använder insidan av barken som en stimulant och afrodisiaka.

Yohimbe används även vid bröllops ceremonier. Yohimbe konsumerades för att försegla kontraktet. Det konsumerades av alla deltagare och festen kunde börja. Orgasmerna blev intensiva.

Funktion & Verkan

Yohimbe är en stark afrodisiaka och ökar potensen. Den der trevliga energiflöden genom hela kroppen. Den stimulerar och ökar blodflödet till genitalerna, Den ger även en kraftigare erektion, den ökar den sexuella lusten och förstorar den sexuella spänningen och ger en kraftigare orgasm.

Den kan även ge ett rus så man känner sig "hög" och en lätt känsla i huvudet av en förnimmel av ljusskiftande effekter. Den ger en extra dimension i den sexuella akten.

När du blandar Yohimbe med vitamin C, bildas en ny substans, Yohimbine-askorbin-syra. Dnna ger en trevligare och mildare effekt.

Substansen Yohimbine är ett receptbelagt läkemedel mot impotens.

Dosering

Örten kan användas som Te med 3 teskedar bar för 1 person.

För en yohimbe-cocktail för 2 personer,kok 4 till 8 teskedar bark i en halv liter vatten. Kok sakta i 15 minuter sen filtrerar du det i ett kaffefilter och låt det svalna. Lägg till 1000mg vitamin C till vattnet. Lägg även i lite honung för smakens skull. Drick med små "sippar".

 

 

 Yohimbe, 100 grams KÖP

 

Varning / Biverkning

För höga doser kan orsaka ökad salivflöde, strarkare andning, minskat blodtryck hjärtproblem.

Yohimbe innehåller MAO-substanser. Detta innebär att det stoppar förstöringen av gifter i hjärnan. En del kost och mediciner kan orsaka huvudvärk, men även dödliga sidoeffekter som vid förgiftning. Kombinera inte Yohimbe med Ephedra och Calamus.

 

Erowid about Yohimbe - Mer information.

Experiences with Yohimbe - Mer Information.

 

HEM

lrimport2000@yahoo.com

Ladda hem produkt katalogen